Menu Luk

En pløjemark i Skjørring

Detektortur Skørring artikel

Et voldsted ved Skørring?

Sidst i november 2011 gik turen til Skørring. Skanderborg Museum havde spurgt om jeg ville arrangere en tur for museets detektorvenner til et sted, hvor der måske engang har ligget et voldsted. Skæbnen ville, at jeg på samme tid blev kontaktet af en journaliststuderende fra Århus, som gerne ville høre mere om detektorverdenen, hvad vi gik og fandt og sågar gerne ville med på en tur.

Turen blev arrangeret med en lille uges varsel, idet vejret i november er lunefuldt. 5 mand kunne deltage + en journaliststuderende og en dertil hørende fotograf. Det viste sig, at det var en meget lun novemberdag, så de yderste lag tøj røg hurtigt af. Humøret var i top. ‘

En spændende og velskrevet artikel

Det var småt med epokegørende fund, men som altid dukkede der mønter, musketkugler og andre spændende sager op af jorden. Vores journaliststuderende Gitte susede rundt med fotografen Niels i hælene og var meget interesseret i alt hvad der foregik. Det var en god ting.

Nu er der kommet en flot artikel ud af besøget, som jeg har fået lov til at bringe på dette website. Artiklen er i pdf-format, klik her for at åbne dokumentet.

Detektortur Skørring, Gitte Wind

Artiklens forfatter, Gitte Wind Johansen (klik på Gitte for at åbne artiklen)

Klik her for at se flere fotos fra dagen

1 Comment

  1. Pingback:Allan Faurskovs detektorside » Detektorfolk graver fortiden frem

Der er lukket for kommentarer.