Menu Luk

Detektorshop.dk

Hvor køber man en detektor?

Da jeg i sommeren 2008 pludselig følte mig kaldet til at gå med detektor spurgte jeg mig selv: Hvor køber man i grunden en metaldetektor? En søgning på nettet viser, at der findes masser af muligheder. Mange af dem ligger i udlandet, men en enkelt ligger faktisk i Danmark, oven i købet i Jylland.

Jeg har købt mine seneste 2 detektorer hos Detektorshop.dk og kan fuldt ud anbefale denne butik. Jeg kender ikke til andre detektorforhandlere i Danmark, og hvis man tager i betragtning at der er et relativt begrænset antal detektorentusiaster i Kongeriget, så er der nok heller ikke plads til mere end en enkelt.

Detektorshop

Hvor ligger Detektorshop

Detektorshop.dk er en internetbaseret forretning som du finder på (ta-daa) www.detektorshop.dk. Ejeren hedder Jesper og han laver mig bekendt ikke ret meget andet end at sælge detektorer og at gå med detektor. Altså en mand, der har gjort sin hobby til sin levevej og som dermed er god til at rådgive omkring valg af detektorudstyr og korrekt indstilling af grejet.

Som du kan se på www.detektorshop.dk har Jesper et ret komplet udvalg af tilbehør til den krævende detektorbruger. Der findes naturligvis et større udvalg af udstyr og producenter på nettet i USA, England, Østrig og hvad ved jeg, men Detektorshop er er efter min mening en særdeles velassorteret internetbutik.

Jesper er som sagt meget aktiv detektormand, så hvis du deltager i detektorarrangementer vil du sikkert støde på ham ind imellem. Ofte medbringende en mindre lager af reservedele og tilbehør som kan købes på stedet.

Hjortholm

Jesper (ham med smilet) i et socialt øjeblik på øen Hjortholm ved Samsø. Bemærk at kaffekrusene udgøres af etuiet til XP Deus trådløse headset…

Hvorfor Detektorshop?

Hvad priser angår, så er det nok ofte muligt at spare lidt håndører ved at købe i udlandet. Vær dog opmærksom på, at du hos Detektorshop får lidt ekstra for pengene:

  • Telefonisk rådgivning på dansk
  • Hurtig levering (det har jeg erfaret gang på gang)
  • Dansk manual, oversat af Detektorshop (i hvert fald på de mest populære modeller)
  • Ingen importtold (den slipper du for overalt i EU, men ikke ved køb i billige USA)

Og så er Jesper aktiv på flere danske detektorfora som fx Nordisk Detektor Forum, hvor han er superadministrator. Bare så du ved det.

Hvad siger andre gode kunder?

Jeg bliver af og til ringet op af flinke folk, der overvejer at kaste sig over detektorhobbyen. Det ender normalvis med at jeg anbefaler dem at kontakte Detektorshop. Og nej, jeg får ingen henvisningsprovision :-).

Hvis du har behov for en second opinion omkring Detektorshop, så prøv at de læse de fine anmeldelse af Detektorshop på TrustPilot.: Http://www.trustpilot.dk/review/www.detektorshop.dk

Instruktionsvideoer

Måske vil det interessere dig, at Detektorshop har produceret en række videoer om brug af forskellige detektormodeller mv. Du kan finde dem på YouTube hvor der d.d. ligger 14 videoer uploadet af Detektorshop.

1 Comments

  1. Pingback:Allan Faurskovs detektorside » Detektorshop.dk

Der er lukket for kommentarer.