Menu Luk

Ønskeliste

Ønskeliste over kommende detektorfund

Jeg skal ikke klage, over de fund jeg hidtil har gjort. Men det forhindrer mig ikke i at drømme om spændende nye fund. Og hvad kunne det så være sjovt at finde, som jeg ikke allerede har prøvet at finde?

Tors hammer

Sådan en fin, ornamenteret Tors hammer vil i sandhed falde på en fundmæssigt tør plet hos mig. Jeg har været så heldig at se en enkelt i en detektormands hånd. Næste gang skal det være min egen, hule hånd. Det vil sikkert også more min far, som hedder Thor 🙂

Urnesfibula

De er så flotte, de urnesfibulaer. Og de findes også i sølv, selv om det er sjældent. Sådan en ville pynte på min hjemmeside, ikke sandt?

Betalingsguld

Det sker at nogle af mine dygtige detektorkolleger finder et stykke betalingsgul. Det ville jeg godt nok også synes godt om at opleve.

Guldmønt

En mønt af guld er ikke hverdagskost. Sådan nogle er som nyslåede, når man finder dem. Jeg savler ved tanken.

Trefliget fibula

De trefligede fibulaer er utroligt flotte. Sådan et hak mangler bestemt i min sengestolpe!

Bronzealdersmykke

Ja, ja. Jeg skal ikke klage over de 2 finde bronzeøkser, men det kunne være sjovt at udvide “samlingen” med et smykke. Hvis det kunne være af guld, ville det jo være 2 fluer med ét smæk.

Det Tredje Guldhorn

Det kunne være sjovt at finde en mønt af guld. Eller en ring. Eller et horn. Jeg har aldrig fundet noget som helst der er lavet af guld. Guld hænger jo ikke på træerne, men håbet har man jo lov at ha´.

Guld er dog ikke så nemt at finde. For det første er det sjældent. For det andet passer folk godt på deres guld. For det tredje giver guld ikke noget fantastisk signal på en metaldetektor, specielt ikke mindre guldsager. Jeg har skam øvet mig. Fruens guldsager har været ude på græsplænen og jeg fandt vist nok det hele igen

Det første sølvhorn

En eller anden skal jo finde det…